Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Saturday, July 25, 2009

MUahaaha..

Alahai..kertas kerja makngah nantila mama selesaikan yer..lagipun amik mase gak nak wat ..sabar yer makngah...hehauaauha..leh kan? Ari ni mama wat kodok kurma n mee goreng mamak jer utk berbuka puasa..yer la..mama skang ni dok ganti poser tahun lepas sebab bersalin kan si Deney ...17 hari..skang ni ader lagi 8 hari..esok takleh poser sebab nak gi kenduri Tok Teh Dermah, anak pompuan dia kawin kat kg Sri makmur..jadi poser sambung balik la hari senin..

Ni satu lagi hal ni ..nak bagitau paktih kero..Cikgu yang mengajar bahase perancis tu akan ke perancis sabtu nih, dia nak amik ar no phone paktih..kot2 leh jumper kat sana. Dia ader tanyer mama paktih kero duk kawasan mana..alahai..mama plak tak pasti..itu sebab dia nak no phone tu... Blog paktih n blog maktih phaghida tu bila nak update? Bukak-bukak yang lama gak muncul...muahahah.. k lah baby dah ajak berulit mayang dah.. Makngah!! nanti mama bayor utang yer!!Muahahaha!! g dulu!!

3 comments:

Shima Sulaiman said...

bayo jgn x bayo...:)

myza said...

wah dia nk g prncis wat mnde? tgok2 kero dlm duk dlm bilik bsepah habuk tebal seinci..kakakka

kero said...

dia mari lama ke, aku sabtu ngan ahad ni gi jalan jalan. rumoh plok kalu naik tren, stesen pertama dari airport nama villepinte