Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Sunday, August 2, 2009

tag dr makngah!



Terima kasih la makngah sebab kasi award ni..jenuh nak memikirkan ..amazing ke blog mama ni...apapun thanks again.. dah org bagi kita amik jer laaa....minta maaf makngah kalu tak memenuhi syarat...hehehe..

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.


1. yang menarik yer..emm..rasa makngah ni seorg ibu yang penyayang n prihatin dgn semua perkara ttg anak2 adamnye yang kusss!! semangat...

2.rajin mencuba sesuatu yang baru dan pandai memasak masakan western..kan!kan! makngah...
3.membebel...tapikan mama suka kalau dengar makngah membebel sebab penuh ngan fakta..hahaha...


4.rasanyer makngah ni pandai gak wat lawak spontan! padat, menarik,..sesekali bisaaaa....


5.Adik ipar yang vogue!! Muahahahhaa...


Setiap blogger mestilah 10 fakta @ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yang seterusnya.


1.baru berjinak-jinak ngan menjahit...sebelum ni memang buta tul ngan mesin jahit..nak pegang pun takut..t

2.mama suka sangat mengait..tak kisah la apa-apa janji mengait sampaikan lupa segalanya.tapi skang dah ok! hehhe..


3.suka sangat nonton cerita penyiasatan...hhahah kalu ade yang kacau nahas!!


4.suka lawat blog member-member utk tambah pengetahuan...


5.suka dok menyendiri..yerla utk tenangkan fikiran...mengelamun...emmm...


6.jgn marah makngah..hehehe suka dgr makngah berleter...pokpekpokpek..


7. tak tau laaa mender lagi nak tulih...sori makngah!!




Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan discribe tentang mereka..

aduih!! makngah nak bagi kat sapa?



makndak mija - yang skang ni tengah rajin kedapur masak tuk hubby...hahahbagi ke makndak jer la..yer jadi award ni abih setakat ini yer makngah..bleh? bleh laaa...

4 comments:

Shima Sulaiman said...

wahhh ni bkn kipas namanya, dah tahap aircond lagi ni...lebih2 plak puji...eh sy suka membebel? hahahahha patut la kimi lambat ckp, mesti dia malas nak dgr apa mama dia ckp. Byk sgt...

intaN said...

aircond best aper..nak-nak skang ni ..cuaca panas .huhaahaha..

myza said...

ape ni?ape?xpaham

sehati sejiwa said...

tak paham sudah!! ni bincang hal2 org tua jer..muahahhaha..