Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Thursday, April 2, 2009

Lalaa..entah la


Emmmm...lama tol tak jenguk blog ni...dah bersawang sana sini dah...nak n3 masak pun takde menu yang menarik..lagipun paktih yang masak...rajin plak..siap amik gambo...katanya nak masuk lam blig memasak dia...ihik...bior la dia...bini dia kan jauh... ihihkk...

Ni sesaja mama letak gambar anak-beranak.. skang ni si Danial dah 6 blan lebih...dah pandai meniarap n duduk dah...tapi kena cover gak..silap-silap terlentang. Si Danial ni la mama rasa memilih sket makannya... mama dah wat bubur nasi, camour ngan macam-macam tapi tak moh makan.. bila masuk mulut, wat sembur....bur!buuuurr! Bila suapkan nestum pun camtu gak..kecuali nestum gandum n madu.. satu lagi kentang lenyek..memang dia suka..lebih-lebih lagi kentang putar yang kfc...risau gak mama bila dia ni memilih makan....naknyer dia ikut macam anak sedara mama si hakimi tu...selera omputih jer...letih ler...mama ni bukannyer rajin n pandai masak ala-ala omputih cam makngah Shima.. tulunla makngah!!! camner ni...?

Kalu si kakak tu dulu senang jer...semua ditibainyer...tapi tengokler...tak berisi pun badan...
macam mama gak..tibai jer...setakat ni tak berisi lagi badan.. sebab mungkin masih lagi menyusukan si Danial... nasib baik...hehee..

3 comments:

Shima Sulaiman said...

ayooookkk x tau(kimi cakap) Ok la tu kak long, baru la ada geng kimi nak makan benda pelik2 bila balik kampung nnt hehehehe...lepas ni x de la bonda kata makaroni mcm u**t sam*** lagi hehehehehe

sehati sejiwa said...

wahaaaahaa!!! u**t sam*** hahaa!!

sehati sejiwa said...

yakkss..u**t sam*** tu mender??