Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Sunday, September 22, 2013

22 September 2013 - Imbasan Percutian...

         
       Assalamualaikum... selamat bertemu kembali setelah lama beertapaaaaa...hahahaii.. tak sempat laweh kome nk ngalo ke  lappy.. ni br nak jinak-jinak semula..dengan menguplode gambar2 n kenangan2 lama...yang tak sempat kome cerita kan..Ini antara beberapa imbasan percutian..haaaa...kome nk citer yg percutian dulu..next time imbasan yg lain plak..yer..
       Ini percutian di Kemaman dgn Puan Maiza @ Maknak.. kebetulan nak amik Paknak katanya..nak turun kapal setelah sekian lama dok di lautan.. Jadi kami pun amik la peluang ni tidur semalaman di sana..


     tengah mentekedarah..bab ni serah pada En Rosli..dia la..'kepalanya'..hihihi


                              Puan Maiza with her lovely son n husband...hihihi


                                       Bila kita nak bercuti lagi Puan Maiza!!!!!!

2 comments:

myza said...

Tau dop kt kemaman tu ade zoo..next time kiter g lagi kita jelajah semula deh haha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)