Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Friday, August 2, 2013

Assalamualaikum..bersua kembali setelah sekian lama menyepi...hihihi..malas nak mengadap lappy sebenornyer..kalu dulu alasan takde lappy nak update....berebut ngan anak-anak la..berebut ngan en.somi la..Skang ni lak dah ada lappy (en.somi adiahkan..syyhhhh,,) pun malas jugaaaaakkk...adoi...bkn malas...tp tk sempat sebenornye.. ala....ikut la alasan apapn..yang penting ahkak dah mula update!! yeayyy!! itu pun sebab si Maiza...Wey..aku adh update dah ni..hahahhhaha..
   Ok...emm..nak citer ape ek..Sekarang ni puasa dah tinggal beberapa hari je lagi... Aidilfitri lak akan menjelma...apa persiapan adik kakok seme? Ada yang dah mula buat kuih raya..bermacam jenis..Bagi ahkak...idakla buat..ahkak sibuk ngan bisness(eless...mcm bisness juta2)  : D  takder sempatner n membuat..
kecualiiii....haaa,,.. ada kecuali nyer pulak..kecuali kalu ada member yg ajak start...haaaaa..kita pun on laaa..
   Itu ari dah cantik dah plan dengan Mamajen..nak balik Pekan..nak wat kuih raya sesama...last2 tak jadi laaakkk...frust betui laaaa...akak pun jdi malas la nk wat sensorang..
 ok la dah la rasanya akak melalut..kalu dilayan...panjang lagi nih...Nanti berbuka nak  makan apa lak yer..
utk keluarga mmg ada dh menunya...utk diri sendrik ni...sepanjang Ramdhan ni ahkak tak berselera bebuka dgn nasi n lauk pauk..akak berbuka dgn kuih2 je..mee, ckodok gtu jer dan yg tak tingggai..JusBIoDelima....tuuuuu..gambor kat bowoh tuh...
  Lepas dengar jer org azan waktu berbuka...teguk air dulu..then amik dlm dua sudu besar JusBioDelima ni..tunggu setengah jam..time tu pegi la mandi ker...solat maghrib apa semua..barula akak amik kuih ke,,mee ke..kalu nasi2 ni tak moh la tekak ni..kecuali sahur...akak terpaksa amik nasi sebab siang hari nk berkejar kehulu hilir..kan nanti kang tak pasal2 tumbang lak..

Kepada yang belum lagi mengenali Jus ni...haa boleh berkenalan yep,,leh pegi ke website kami di
http://biodelima.net kat sana macam2 cerita kebaikan n kelebihan jus ini berserta testimoni pengguna. Akak ni pengguna setia dari barangan ni dikeluarkan dan dipasarkan sampaila laaa ni.. Bila kita amalkan jus ni di bulan Ramadhan..inshaa Allah..badan kita akan rasa bertenaga..tak la melepek jw...kanak2, ibu2 mengandung pun bagus amik jus ni,,n nak tau lebih lanjut nanti akak cerita di enri lain yew..ok?

okla..jumpa lagi nanti!!..

























                                           


1 comment:

myza said...

Akhirnyaaa hahaha