Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Sunday, January 18, 2009

Rombongan ke New Zealand


brgambar dgn pngntin pengantin lelaki n rmbongan masa bersanding (blues clues)

bodyguard pengantin ni ketua bdyguard (hubbyku) hantaran2


mama,hawa & danial,mak ndak mija

Ops jangan tersilap, kami sekeluarga bukan ke negara yang penuh dengan lembu tompok hitam itu..tapi kami ke kampung New Zealand di pahang untuk meraikan adik ipar saya yang melangsungkan perkahwinan dengan gadis pilihan nya sabtu lepas (17 Jan 08)...
Bertolak dari pekan pukul 930 pagi sampai di chalet pukul 1130pagi.Sesudah sarapan,kami berborak sambil touch up sikit la hantaran adik ipar(mohd fairus namanye) tu.Lepas tu dah berkumpol sume orang baru bertolak terus ke rumah pengantin perempuan dan sampai di sane dalam waktu zuhur...
So, tengokla gambar2 kt atas nun masa pegi sana..(picture taken by mak andak mija)..
Kepade pengantin baru tersebut, selamat menjalani ibadah berumah tangge..kikikiki..tahniaahh..

5 comments:

Shima Sulaiman said...

kak long bila nak update ni...

sehati sejiwa said...

sorry shima kaklong balik lipis lama ler.. koyi n munirah ader singgah sana ker?

admin said...

haha. aku singgah makan soto. sedap gila. hahhahaha

Shima Sulaiman said...

eh kenapa org lain punya blog org lain jadi admin ni...hehehehe...tp le kak long.slow-slow

admin said...

nama je admin, lupe nak tuka username, username jer tu