Welcome to My Blog

About Me

My photo
Seorang Isteri dan Mama kepada 2 adorable kids Siti Hawa Hazwani & Muhamad Danial..

Wednesday, January 28, 2009

Balik kampung!

minta maap ler lama tak update blog sbb balik kg hubby di kula lipis. Ade kenduri menyambut menantu..jadi kena la balik... Kita balik sana 23hb smpai 27hb.. ni penat tak habis lg.. dah tu pulak mak mentua mak ndak mija plak dtg bertandang mlm tadi.. terkejar-kejar memasak. Apepun sempatla masak beberapa lauk.. masak tempoyak ikan patin.ayam goreng berempah, sayur air bayam dgn lauk kenduri... Banyakk lg yg nak kita cerita.. nantila...kita editkan skali ngan gambar...baby dah mengamuk dah ni

4 comments:

Shima Sulaiman said...

Standard la bila mak budak nak mengadap PC kan...sama la kita..kadang tu 1 entry sampai berjam2 nak siapkan..hehehehe

sehati sejiwa said...

a'ah kan.. baru nak mengadap dah terjaga dah.. admin tu sapa ek?

admin said...

eh norhafizah ni lupa ke? ni pakwe lama laaa. hahahahha

sehati sejiwa said...

hahaaahaha pakwe lama kome ramai..yg mana satu? hahaha